Over
linked infacebook

Pi (metaal) een basis techniek van Xingyiquan

De Taijiquan Academie verzorgt trainingen, cursussen, opleidingen, workshops, seminars en lezingen om de beoefening van Taijiquan en Qigong te verbreiden en op een hoger niveau te brengen. De Taijiquan Academie verzorgt een aantal vaste opleidingen waarop u zich individueel in kunt schrijven. Daarnaast is het mogelijk om een workshop op locatie af te nemen. Zie onze lijst met workshops (link) voor de mogelijkheden. Desgewenst verzorgt de Academie voor bedrijven, sportscholen en andere organisaties opleidingen of trainingen op maat.

 

Doelgroep

De academie richt zich op een brede doelgroep, immers ieder mens kan zijn voordeel doen met het beoefenen van Taijiquan of Qigong. Wel is voor het volgen van bepaalde opleidingen een bepaalde kennis of ervaring noodzakelijk. Twijfelt u of een opleiding voor jou de juiste is, neem dan vrijblijvend contact op voor een opleidingsadvies (link).

 

Aanbod

De Academie streeft naar een zo gevarieerd mogelijk aanbod, zodat iedereen in staat is om kennis en ervaring op te doen op het gebied van Taijiquan en Qigong, maar altijd kwalitatief hoogwaardig, verantwoord, erkend en conform de bestaande accreditatie eisen.

 

Kwaliteit

De Academie wil kwalitatief hoogwaardige cursussen aanbieden, in zo weinig mogelijk tijd, tegen lage kosten. Voor diverse cursussen van de Academie wordt accreditatie aangevraagd bij erkende organisaties, waaronder Zhong en de Vereniging van Haptotherapeuten. De Academie streeft ernaar om therapeuten en andere zorgverleners te ondersteunen door het verzorgen van opleidingen die helpen om hun dagelijkse werkzaamheden nog beter uit te voeren. Tegelijkertijd voldoen zij hiermee aan hun nascholingsverplichtingen tegen een minimum aan tijd en geld.